slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Theorie Lessen

Theorie lessen bij Maestro

books

Wil jij je theorie examen voor het personen autorijbewijs B ook in één keer halen? Leer je niet makkelijk uit boeken? Vind je het fijn om persoonlijk les te krijgen? Wil je snel theorie examen kunnen doen? Kom dan bij Rijschool Maestro Amsterdam je theorie examen halen! Is het al zover?, mag jij je rijbewijs gaan halen? De eerste stap die je hiervoor zult moeten zetten is het leren voor en halen van je theorie examen. Deze heb je namelijk nodig voor je praktijk examen mag doen. Rijschool Maestro Amsterdam zal je hier in begleiden. Het theorie examen personenauto B mag vanaf 16 jaar afgenomen worden en is, vanaf het moment dat je slaagt, een 1,5 jaar geldig. Sinds 1 maart 2009 bestaat het examen uit drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Tijdens het examen zul je verschillende soorten vragen tegenkomen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuze vragen, open vragen en gedragskeuze vragen. Je slaagt voor het examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoord. Dit betekend dat je ruim meer dan de helft van de vragen goed moet hebben! Het is voor veel mensen dan ook niet makkelijk om het theorie examen in één keer te halen.

HOE VERZORGEN WIJ DE THEORIELESSEN

Wij geven tijdens onze theoriecursus alleen maar examengericht les en in de middag kan je meteen bij het CBR in Amsterdam je theorie-examen afleggen.Na de theoriecursus bij Maestro rijschool Amsterdam brengen wij je naar het CBR in Amsterdam om je theorie examen af te leggen. Wij geven les op een locatie in de buurt van het CBR gebouw in Amsterdam, makkelijk te bereiken vanaf het NS station Amsterdam Sloterdijk.

JIJ KAN HET OOK

Door een zelfontwikkelde unieke lesmethode van Meastro rijschool Amsterdam wordt jij tijdens onze theoriecursus 100% voorbereid voor het CBR theorie examen. Met het lezen van saaie theorieboeken alleen kan je het examen gewoon niet halen. Wij geven les op precies dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Alles wat Maestro rijschool Amsterdam jouw leert komt dus ook echt terug op je theorie examen, in tegenstelling tot de onnodige stof die in de standaard theorieboeken voorkomt. Onze manier van lesgeven is 100% examengericht, dus haal jij je theorie-examen gewoon in 1 keer!

THEORIE CURSUSDAGEN

Onze cursusdagen in Amsterdam zijn van 8.00 uur ‘s ochtends tot 14.30 uur ‘s middags. Het CBR theorie-examen categorie B kan je vervolgens in de middag om 15.00 uur bij het CBR in Amsterdam afleggen. Wij beginnen onze theoriecursus  altijd met een korte introductie en leggen je de methodiek die wij hanteren uitgebreid uit. Hierna oefenen we met heel veel examenvragen en krijg je allerlei handige tips & trucs om je slagingskans te maximaliseren. De speciaal door ons ontwikkelde proefexamens vormen een belangrijk deel van de theoriecursus. Deze komen zeer overeen met het eigenlijke theorie-examen van het CBR. Zo weet je als leerling precies wat er van je wordt verwacht en wat je in de middag op het echte CBR theorie examen te wachten staat. Wij zijn altijd op de hoogte van de allernieuwste examenvragen. Als er bij het CBR nieuwe soorten vragen bijkomen, integreren wij deze meteen in onze theoriecursus en ben jij dus altijd verzekerd van de allernieuwste leerstof. Wij werken bovendien met precies dezelfde drukkastjes die het CBR ook bij het theorie-examen gebruikt om je antwoorden te registreren. Hierdoor kan je het “echte examengevoel” goed ervaren. Tijdens de middagpauze wordt de lunch helemaal door ons verzorgd en kan je onbeperkt koffie en thee drinken. Roken is geen enkel probleem, tijdens de pauzes is er een aparte rookruimte aanwezig.

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.