slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Theorie examen

Theorie examen bij de CBR

cbr amsterdam examenplekVoor jij je rijbewijs haalt, heb je eerst een weg te gaan. Voordat je op kan gaan voor jouw Tussentijdse Toets of Praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Omdat wij bij Rijschool Maestro Amsterdam weten dat het behalen van het theoriecertificaat heel lastig is geworden, willen wij iedereen helpen. Of je nou een leerling van ons bent of niet, wij zullen je helpen jouw theorie te behalen!!!

Wil jij in zonder een boek te openen toch slagen voor je theorie-examen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Maestro Amsterdam biedt je de mogelijkheid om in 1 keer en zelfs binnen 48 uur je theorie te behalen met een slagingsgarantie van 99%. Dit is te danken aan de speciaal ontworpen leertechniek.

De methodiek die wij hanteren is gespecialiseerd in het op korte termijn opnemen van een specifieke leerstof. De combinatie om de volgende dag direct theorie-examen bij het CBR af te leggen, vergroot de slagingskans tot 100%.

Wat houdt het theorie-examen in? Het examen bestaat uit drie onderdelen:

  1. 25 vragen over gevaarherkenning
  2. 30 vragen over verkeersregels
  3. 10 vragen over verkeersinzicht

In de eerste 25 vragen (gevaarherkenning) mag je er 12 fout hebben. In de laatste 40 vragen mag je er 5 fout hebben. Zak je op 1 van de onderdelen, dan zak je jammer genoeg voor het theorie-examen!

Gevaarherkenning: De vragen over gevaarherkenning beantwoordt je door aan te geven wat je in een bepaalde situatie zou doen: Voor iedere vraag heb je 8 seconden de tijd om te antwoorden.

Verkeersregels: Jouw kennis van de verkeersregels wordt in dit onderdeel getoetst.

Verkeersinzicht: Bij de vragen over verkeersinzicht gaat het niet zozeer over wat in de wet geregeld is, maar vooral wat in een bepaalde situatie verstandig en veilig is om te doen.

Het examen bestaat uit ja/nee vragen, meerkeuze vragen, vragen waar je zelf een getal in moet vullen en vragen over hoe je zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie (bij gevaarherkenning).

Het theorie-examen voor de personenauto duurt ongeveer drie kwartier, inclusief de toelichting. Je moet ongeveer een half uur voor aanvang van het examen aanwezig zijn.

Vereiste voor de theorie examen? Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort). Let op! Als je het vereiste niet bij je hebt, of als je niet op tijd op het examencentrum bent, dan kan je niet deelnemen aan het theorie-examen.

Maestro rijschool Amsterdam heeft een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen. Veel leerlingen in gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de bekende dure theorieboeken het examen makkelijk kan halen. Deze boeken bevatten heel veel, vaak saaie stof die niet perse op het theorie-examen wordt gevraagd. Wij geven alleen maar les in de stof die 100% terugkomt op het examen. Onze manier van lesgeven is precies op dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Omdat Maestro rijschool Amsterdam 100% examengericht lesgeven, haal jij je theorie-examen gewoon in 1 keer!

Wij beschikken over hetzelfde examensysteem als het CBR!!! – Sinds 1 november is de wet veranderd en mag jij je theorie al vanaf je 16,5 jaarbehalen.Je theorie certificaat is vanaf nu ook 1,5 jaargeldig.

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.