slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Rijlessen Amsterdam

Rijschool Maestro Amsterdam!

Voor heel veel jongeren is het halen van het autorijbewijs het begin van de vrijheid. Hoewel de meeste kandidaten op of kort na hun 18e verjaardag willen starten met lessen, komt het toch ook voor dat er pas op latere leeftijd aan wordt begonnen.

Maestro Amsterdam rijlessen

Om lessen te mogen nemen voor de personenauto, moet je minimaal 16.5 jaar oud zijn, je mag dan op je 17e examen doen om je rijbewijs te halen en dan begeleid te mogen rijden. Het is aan te raden om aan het begin van je opleiding een theoriecursus te volgen, zodat je op het moment dat je in de auto stapt al een en ander van de spelregels kent. Rijschool Maestro Amsterdam maakt gebruik van een zorgvuldig samengestelde instructiekaart voor de lessen. De instructiekaart is een totaal overzicht van alle lesonderdelen. Vorderingen worden hierin duidelijk in beeld gebracht.Tijdens de rij- opleiding ga je vooral de bekende roetes af om je goed voor te bereiden op de snelweg, hogere snelheden en onbekende omgeving. Overigens rij je altijd in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires.

Voertuigbeheersing

Tijdens de rijlessen leer je op de juiste manier het voertuig te beheersen en te reageren op de diverse verkeerssituaties. We helpen je niet alleen om het examen met goed resultaat af te leggen, maar bereiden je ook voor op een veilige rijtoekomst. Autorijden is vooral een kwestie van ervaring die krijg je nadat je het rijbewijs hebt gehaald, maar wij zorgen er voor dat iedereen met een goede basis de weg op gaat. Aarzel niet om contact op te nemen met rijschool Maestro Amsterdam, wij staan gereed om u te woord te staan!

Schermafbeelding 2014-06-12 om 19.43.53

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.