slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Rijbewijs B

Je autorijbewijs op jouw manier

Op wat voor manier wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen:  goede kwaliteit en slagingskans, cool, betaalbaar… of allemaal? Bij Rijschool Maestro Amsterdam zie je dit alles terug in een aantal handige rijles pakketten. Wat je ook kiest, je rijbewijs halen gebeurt uiteindelijk volgens een aantal vaste stappen. Je leest ze hier op ’n rij.

Rijbewijs halen via Rijschool Maestro Amsterdam?

– kwaliteit   ‘snel’ gaat bij ons samen met ‘goed’
– duidelijkheid   helder contact
– eerlijkheid   in tarieven en contacten

Met rijlessen beginnen zonder theorie

Je mag bij rijschool Maestro Amsterdam je rijbewijs halen door eerst te lessen zonder theoriebewijs. Maar met theoriekennis leer je wel beter en sneller rijden. Sneller theorie halen betekent dus minder auto rijles betalen.

Met tussenstap je rijbewijs halen, de Tussen Tijdse Toets

Ben je op ongeveer driekwart van je rijopleiding? Doe dan proefexamen met echte examinator van het CBR. Tijdens deze Tussen Tijdse Toets merk je hoe het werkt, je rijbewijs halen. Let op: de TTT is niet verplicht, maar wel een prima oefening. Je examinator vertelt na de Tussen Tijdse Toets hoe je reed. En wat nog beter moet. Gingen je bijzondere verrichtingen goed  (hellingproef, fileparkeren, keren op de weg enzovoort)? Dan hoef je ze op het echte examen niet meer te doen. Typisch voorbeeld van Maestro rijschool methode d.m.v. autorijles in stappen Vóór je examen (laatste stap voor je rijbewijs halen) Vlak voor je start met je rijbewijs halen doorloop je samen met je examinator een aantal punten:

  • geldige papieren (zoals theoriecertificaat)
  • kun je kenteken lezen vanaf 25 meter?
  • controleer verlichting lesauto (steekproef)
  • beantwoord (technische) vragen bij lesauto

Rijexamen: eindelijk je rijbewijs halen

Je rijbewijs halen begint bij rijschool Maestro Amsterdam met zelfstandig rijden tijdens het examen. Dus: zelf letten op verkeersborden en tekens van anderen op de weg, zelf beslissen wanneer je inhaalt, zelf je manier van rijden aanpassen aan het verkeer en de weg. Ook moet je zo’n 10 minuten een route kunnen rijden zonder advies van de examinator (eventueel met navigatiesysteem).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.