slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Overstapservice

Overstappen naar rijschool Maestro Amsterdam

vis-300x257Verzet jouw rijinstructeur steeds de afspraken voor jouw rijles, komt hij vaak te laat of voel je jezelf niet prettig in de auto tijdens je rijlessen? Dan is de overstapservice van rijschool Maestro Amsterdam  dé oplossing voor jou!  Rijschool Maestro Amsterdam zorgt er voor dat jij je rijbewijs haalt!

Kies voor rijschool Maestro Amsterdam

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens jouw rijlessen. Alleen op die manier leer je hoe je op de juiste manier moet autorijden. Bij NXXT heb je daarom één vaste rijinstructeur. Hij kan jouw voortgang goed in de gaten houden en jij zit met een vertrouwd gevoel in de auto. Ook worden de lessen die je volgt helemaal op jouw afgestemd. Op die manier weet je waar je aan toe bent en is het halen van je rijbewijs geen enkel probleem meer.

Maak gebruik van onze overstapservice

Wanneer jij wilt overtappen van rijschool kan dat door middel van ons overstapformulier. Als jij dit formulier invult, regelen wij de rest voor jou. Daarnaast profiteer je met de overstapservice van rijschool Maestro Amsterdam van de volgende voordelen:

  • geen wachtlijsten
  • rijscholen door heel Nederland
  • gratis proefles
  • persoonlijk lespakket
  • professionele rijinstructeurs
  • fullservice rijschool

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.