slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

Over ons

Volkswagen Studie Golf BlueMotionBij ons staat goede service en een persoonlijke benadering centraal. Je mag bijvoorbeeld zelf kiezen hoe jij je aanmeldt: je kan langskomen, je kan bellen maar je kan ook een mailtje sturen. Met name wanneer je bij ons langskomt, kunnen wij een inschatting maken welke instructeur het beste bij jou past. Dit wordt dan jouw vaste instructeur voor de rest van de rijopleiding. Hij of zij is dus precies op de hoogte van je vorderingen en je kunt met al je vragen bij hem terecht.

Kwaliteit Rijschool van Amsterdam

Wij behoren tot één van de beste Rijscholen in de regio Amsterdam. Wij proberen de voordelen van een grote rijschool (denk aan vervanging bij ziekte, wachttijden, kwaliteitsgarantie etc.) te combineren met de persoonlijke aanpak van een kleine rijschool. Zo hopen wij dat onze leerlingen ons als beste rijschool van Amsterdam ervaren. Hun waarden die zowel tijdens de lessen naar voren komen – maar die het bedrijf en haar filosofie kenmerken – zijn: eerlijkheid, resultaat en motivatie. Als je iets wilt, kun je het. Niet meer en niet minder. Dat is de motto. En dat heeft – zoals beide eigenaren volhouden – ervoor gezorgd dat Rijschool Amsterdam Maestro presteert en blijft presteren in de toekomst; het slagingspercentage liegt er trouwens niet om, dat in vergelijking met andere rijscholen goed is!

Service

Onze service begint bij jouw wensen. Wanneer wil je lessen en waar wil je worden opgehaald? Ook zijn de lessen in de avond en op zaterdag in te plannen. We streven ernaar om onze agenda zoveel mogelijk aan te passen aan jouw agenda!

In de afgelopen jaren heeft Rijschool Amsterdam Maestro meer dan 300 leerlingen in Amsterdam aan een rijbewijs geholpen.

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.