slide1

AMSTERDAM

MAESTRO

RIJSCHOOL

RIJBEWIJS B

Snel en veilig je rijbewijs
halen, doe je bij de beste
rijschool van Amsterdam

Vraag een proefrit aan!

FAQ

Vragen

Q: 

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Het aantal rijlessen verschilt per leerling. Op de website van leren.nl staat een uitgebreide uitleg over het gemiddeld aantal rijlessen. Rijschool Amsterdam Maestro zal er in ieder geval alles aan doen om je zo snel mogelijk naar je rijbewijs te begeleiden!
Q: 

Wanneer kan ik beginnen met rijlessen?

Wij hebben geen wachtlijst. Je kunt dus meteen beginnen met rijlessen.
Q: 

Heb ik een vaste rijinstructeur?

Op uitzonderingen na, heeft u een vaste rij-instructeur. Die u zal begeleiden van start tot het behalen van een rijbewijs
Q: 

Hoe lang duurt een lesuur?

Al onze rijlessen hebben de duur van 60 minuten. Lessen in blokuren (120 minuten) is altijd mogelijk.
Q: 

Ik ben nog geen 18, mag ik rijlessen volgen?

Ben je tussen de 16,5 en 18 jaar oud en wil je aan rijlessen beginnen? Dat kan bij Rijschool Amsterdam Maestro. Je hebt dan alleen wel een begeleiderspas nodig. Op de website van 2toDrive lees je wat nodig is om (onder andere) een begeleiderspas aan te vragen.
Q: 

Waar wordt ik opgehaald voor mijn rijles?

Wij halen je op elke gewenste plek in de stad Amsterdam op.
Q: 

Kan ik al rijles nemen zonder theoriecertificaat?

Ja, je kunt gewoon beginnen met lessen. Je hoeft pas in het bezit te zijn van je theoriecertificaat bij het afnemen van een tussentijdse toets of bij jouw praktijkexamen.

Contact opnemen

Van Gentstraat 622
1055PJ AMSTERDAM
06-14316030
info@rijschoolmaestro.nl


Rijbewijs vanaf je 16,5 jaar

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar.

Lees meer


Bel mij terug

Zijn wij niet bereikbaar, laat dan uw telefoonnummer achter.

Losse Rijlessen

Losse Rijlessen

Wij raden onze leerlingen aan om rijles pakketten te nemen. Omdat dit voordeliger is voor onze leerlingen. Maar het kan zo zijn dat de leerlingen geen behoefte heeft aan een pakket. Omdat hij/zij al kan rijden.

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen.

Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Dit is een faketekst.

Slagingspercentage

Slagingspercentage

Bij Rijschool Amsterdam Maestro kun je een rijopleiding voor autovolgen. We hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om je op een leerzame en professionele manier les te geven daardoor hebben wij een hoogslagingspercentage bij onze Rijschool Amsterdam.

Faalangst

Faalangst

Faalangst is vaak onderschat, het kan door van alles worden bepaald, het kan een handeling zijn, zoals het nemen van een rondtonde waar je nog nooit overheen bent gereden (tijdens het examen) of het invoegen op de snelweg tijdens topdrukte op de weg. Bij Rijschool Amsterdam Maestro ben je op de juiste adres.

2toDrive

2toDrive

Wachten met rijlessen tot je 18e verjaardag? Dat is niet meer nodig dankzij 2toDrive! Het 2toDrive geeft je de kans te starten met het halen van je rijbewijs vanaf 16,5 jaar. Na het behalen van zowel je theorie- als praktijkexamen mag je onder begeleiding van een coach op 17 jarige leeftijd al de weg op.